In het nieuws label

Kunst ontmoet Kilianstollen 

Het lijkt op een foto, ergens genomen in de kopermijn, maar het is toch echt een schilderij!

Tijdens de rondleiding in de kopermijn was ik zo ontroerd door de verscheidenheid aan kleuren; het hele kleurenpalet - blauw azuriet, groen malachiet, zwavelgeel, ijzerbruin, mangaanzwart, carbonaatwit, de speciale effecten van lantaarns en flitslicht en water. Geïnspireerd door deze indrukken heb ik de schoonheid van de Kilianstollen artistiek vast gelegd. Om de kleuren te mengen heb ik gebruik gemaakt van gemalen kopermineralen en tuffiet uit de Kiliantunnel, die ik met toestemming van Petra Ackermann mocht verwijderen.

Schilderij Kilianstollen overhandigen

Presentatie schilderij

Met trots overhandig ik het schilderij aan mijngids Petra Ackermann.www.kilianstollen.de

Nederlandse kunstenaar legt artistiek haar indrukken vast

Mijngids Petra Ackermann vind het resultaat zo indrukwekkend, dat ik voor Petra ook een schilderij heb gemaakt. Ik heb de Kilianstollen nog een keer bezocht om haar persoonlijk het schilderij te overhandigen.
 
www.sauerlandkurier.de

Expositie
Scherpenzeel in beeld


Een aantal van mijn beelden heeft gedurende de expositie in de galerie gestaan. Ik voel mij gevleid en ben trots dat ik mijn werk heb kunnen laten zien.

Onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens de expositie. I.v.m. privacy zijn er geen kunstwerken van andere zichtbaar. De schilderijen zijn dan ook vervangen door één van mijn eigen werken.